Open Entrepreneurship

Mød en kommende og en allerede udspundet forskningsbaseret start-up fra DTU

Vil du være med til at omdanne forskning til kommerciel værdi? Og har du erfaring med at starte virksomhed eller lede en teknologisk tung én?

Deltag i dette eftermiddags event på DTU; Open Entrepreneurship inviterer dig tættere på forskningen. Vi har brug for din hjælp til at bringe forskningen ud af laboratorierne og ind i den virkelige verden. Open Entrepreneurship forbinder forskere med erfarne iværksættere eller industrieksperter, som sammen kan udforske kommercielle og innovative muligheder fra forskningen og hermed bringe værdi fra universiteterne direkte til samfundet.

Mød teamet bag Open Entrepreneurship og lær om mulighederne og de spændende forskningssager ved DTU Compute, DTU Fotonik og DTU Space, som der arbejdes på at spinde ud som forskningsbaserede start-ups.

Open Entrepreneurship er et nationalt program og har lokale forretningsenheder hos universitetspartnerne: Aalborg Universitet, Aarhus Universitet og IT-Universitetet. Hvert universitet har et forskellige fokus og forskellig forskning, der spænder fra life science, bio- og nanotech og IT. Derfor er alle akademiske og karrieremæssige baggrunde værdsat, især hvis du har erfaring med at starte virksomheder eller have erfaring i teknologi ledelse.

Mød en Open Entrepreneurship case fra DTU og mød en allerede udspundet start-up, PlatoScience. PlatoScience er startet af Balder Onarheim, iværksætter og forsker, der vil give aftenens keynote om, hvordan du kan træne din kreativitet. Balder er grundlægger, CEO, hyrde, designer og ildslukker hos PlatoScience, der har udviklet verdens første headset til at understøtte hjernens træning og forbedre kognitive præstationer.

Tilmeld dig gratis her: 
https://www.eventbrite.com/e/open-entrepreneurship-dtu-alumni-tickets-49810556716

Eller kontakt Julie Rømer for mere information: Juhr@dtu.dk

Program:
17.00-17.05: Welcome by Julie Rømer, Operational Manager at Open Entrepreneurship
17.05-17.15: Open Entrepreneurship by Jes Broeng, Entrepreneur and Professor in innovation and entrepreneurship and Program Manager of Open Entrepreneurship
17.15-17.30: Open Entrepreneurship case presentation
17.30-18.00: How to get a head by training your creativity by Balder Onarheim, founder of PlatoScience and creativity Researcher
18.00-18.30: Q&A 
18.30-19.00: Networking with light refreshments

Tidspunkt

tor 04 okt 18
17:00 - 19:00

Arrangør

DTU Alumni
DTU Compute, DTU Space, DTU Fotonik

Kontaktperson

Hvor

DTU bygning 340, lokale: Line of light

Ørsteds Plads 340

2800 Kgs. Lyngby