DTU Energy’s annual PhD symposium on 17 November 2017 is a place for Industry to meet the scientists and hear about the newest technologies

DTU Energis årlige ph.d.-symposium den 17. november 2017

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at få indsigt i den nyeste forskning inden for bæredygtige energiteknologier - deltag i DTU Energis årlige ph.d.-symposium den 17. november 2017

Symposiet er det femte i en række årlige ph.d.-symposier, hvor instituttets ph.d.-studerende samles for at præsentere deres forskningsaktiviteter inden for bæredygtige energiteknologier ved enten en mundtlig eller en plakatpræsentation.

Virksomheder inviteres til at deltage og får dermed mulighed for at møde instituttets ph.d.-studerende og høre om deres projekter - og måske blive inspireret til at samarbejde med os i nye projekter eller foreslå ph.d.-studerende at komme til deres virksomheder efter deres ph.d.-studier. Virksomhederne får desuden mulighed for at præsentere deres egne aktiviteter ved en plakatpræsentation.

Deltag i symposiet og find et unikt sted at blive introduceret til vores strategiske teknologier og netværk med ph.d.-studerende og industrirepræsentanter.

Deadline for tilmelding for alle andre end DTU Energis egne deltagere er mandag den 13. november 2017.

 

Tidspunkt

fre 17 nov 17
8:30 - 16:30

Arrangør

DTU Energi

Hvor

DTU’s meeting centre, building 101A, Anker Engelunds Vej 1, 2800 Kgs. Lyngby