Dimittendreceptioner - Graduation Ceremonies

Dimittendreception: Diplomingeniører

På DTU er vi stolte af dig og alle dimittender med en uddannelse som diplomingeniører. DTU vil gerne fejre afslutningen af jeres uddannelse ved en festlig reception i Sportshallen på DTU, Kgs. Lyngby onsdag den 7. marts 2018 kl. 17-19.

Program

  • Velkomst v. dekan Martin Etchells Vigild
  • Lykønskningstaler v. rektor Anders O. Bjarklev og PF-formand Lars Holm
  • Alumne-gæstetaler
  • Overrækkelse af diplom og fotografering
  • Reception

Du er velkommen til at invitere op til tre gæster, som du gerne vil dele oplevelsen med.

Vi glæder os til at se dig og dine gæster!

Praktiske oplysninger om dimittendreceptioner på DTU

Tilmelding

Tilmelding er obligatorisk - klik her for at tilmelde dig

Sidste tilmeldingsfrist er 24/2.

Velkommen som medlem af DTU Alumni

Som dimittend fra DTU er du medlem af DTU Alumni – DTU’s alumnenetværk med 40.000 medlemmer, der alle har en ingeniøruddannelse fra DTU.

Gennem alumnenetværket kan du bevare kontakten til DTU. Vi holder dig opdateret om, hvad der sker på DTU og sender dig invitationer til relevante aktiviteter. Du kan også bruge alumnenetværket som en hjælp til at finde job – og om nogle år har du måske lyst til at dele dine erfaringer som mentor for studerende, eller du kan få glæde af nogle af DTU’s efteruddannelsestilbud. DTU er der for dig resten af livet!

For at bevare kontakten, er det vigtigt, at vi har din e-mailadresse (ikke din studerende-mail, men en e-mail, vi også kan kontakte dig på fremover). Vi opfordrer dig derfor til at opdatere din profil på www.alumni.dtu.dk, hvor du også kan læse mere om, hvad DTU Alumni har at tilbyde dig.

Tidspunkt

ons 07 mar 18
17:00 - 19:00

Kontaktperson