Cybersikkerhed

Cybersikkerhed i distribuerede systemer

Cybersikkerhed er noget alle taler om, men ingen kan definere. Det rummer vidt og omfatter f.eks. beskyttelse af data, computer, netværk og mere generelt systemer.

Computer, netværk og data er i dag centralt i vores hverdag og liv, og intet tyder på, at det kommer til at ændre sig. Det er afgørende at forholde sig til risikoen af et angreb, og alligevel viser de seneste eksempler såsom WannaCry, at der er mange, som ikke tager beskyttelsen alvorligt.

Hvad er grundene til sårbarhederne i vores systemer i dag, hvordan estimerer vi risikoen for et angreb, og hvordan beskytter vi proaktivt systemerne?

Foredraget vil først belyse cybersikkerhed generelt og så fokusere på risici i fordelte systemer såsom IoT og beskyttelse af systemer, herunder Christian W. Probsts forskning inden for risiskoestimering for systemer, som involverer både cyber og menneskelige aktører. Christian W. Probst er leder af sektionen for Cyber Security ved DTU Compute.

Tilmeld dig arrangementet herEt efterår med fokus på teknologiens udvikling
Arrangementet er en del af en arrangementsrække, som DTU Alumni inviterer til i samarbejde med pensionskassen DIP.
Se en oversigt over hele arrangementsrækken her

DIP er pensionskassen for ingeniører og ingeniørvirksomheder. DIP tilbyder tryghed, lave omkostninger og sender hele overskuddet tilbage til medlemmerne. dip.dk

Tidspunkt

tir 31 okt 17
16:30 - 18:00

Hvor

DTU Bibliotek