Søger du en mentor?

Hvilke ordninger findes der?
Vi har forskellige ordninger: DTU CareerMentor, DTU StartupMentor og ph.d Mentor.

DTU CareerMentor er målrettet dig, der er international studerende på sidste semester eller international dimittend fra DTU og som ønsker et job i Danmark. Mentoren bidrager med sin viden om dansk kultur, det danske jobmarked, sine egne erfaringer og sit netværk i arbejdet på at finde det job, der matcher dine kvalifikationer og ønsker til en fremtidig karriere.

DTU StartupMentor målrettet dig som DTU-studerende eller forsker, der er ved at etablere egen virksomhed, eller som ønsker at markedsmodne en DTU-opfindelse. Du får erhvervsmæssig sparring fra en erfaren iværksætter eller specialist. Alt efter dit behov kan du få hjælp til områder som fx forretningsudvikling, konkurrentanalyse og produktudvikling.

Ph.d mentorprogrammet retter sig mod ph.d-studerende med 12-18 måneders erfaring. En mentor kan bidrage med viden om, hvordan du bedst muligt bringer din ph.d-grad i spil og skaber en succesrig karriere.
Mentor vil ofte selv have gennemført en ph.d-grad og kan hjælpe med at få afklaret, hvordan det er at arbejde som ph.d i en privat eller offentlig virksomhed. Eller hvordan det er at arbejde i konsulentbranchen, herunder hvilke kompetencer der er afgørende.
Gennem et mentor-forløb kan du få afklaret, hvilke jobmuligheder, der matcher dine ambitioner og kompetencer.

Hvem er mentorerne?
Vores mentorer er primært alumner fra DTU som alle har betydelige erfaringer inden for karriereplanlægning, startups og entrepreneurships, og langt de fleste har en teknisk baggrund.

Hvem kan få en DTU Mentor?
Det er enkelt. Du skal enten være:

  • International dimittend fra DTU
  • Ph.d. studerende
  • I gang med et iværksætterprojekt.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Vi er pt. ved at omorganisere vores mentor programmer. Ny info følger.

Ph. d og Career Mentees - næste match er i oktober -  der kan ansøge igen til september, hvor tilmelding åbnes.

Vil du have en Mentor?

Klik for at ansøge om en mentor.
Denne tilmelding åbnes igen til september.

Kontakt

Har du spørgsmål til DTU's mentorordning, kan du sende en mail til mentoring@dtu.dk