Publikum

Om netværket

DTU’s alumnenetværk er for alle, der har en uddannelse fra DTU. Ordet alumne er en fælles betegnelse universiteter verden over bruger om tidligere studerende, og det udtales (a’låmnE).

Alumnenetværket på DTU har stor strategisk betydning for universitet idet netværket medlemmer er med til at sætte DTU på verdenskortet og deres erfaringer og deltagelse i netværkets arrangementer og aktiviteter bidrager til udviklingen af studie- og forskningsmiljøet på en lang række centrale områder. Netværket har mere end 33.000 medlemmer

Som medlem af DTU Alumni får du adgang til spændende foredrag om den nyeste viden fra DTU. Du kan også gense gamle studiekammerater til gensyns- og jubilæumsfester.
Du kan også bruge netværket til at blive mentor for studerende på DTU og dele ud af din viden og erfaringer til glæde for andre - og dig selv.

Netværk i netværket

Omdrejningspunkt for vores mere fagrelevante aktiviteter er de faglige netværk, som DTU Alumni driver i samarbejde med institutterne. Du kan tilmelde dig disse netværk gennem din alumneprofil og blive opdateret om relevante arrangementer og ny udvikling inden for områder, der interesserer dig.
Læs mere om institutter og faglige netværk

Bliv medlem

Bliv medlem af DTU Alumni, DTU's alumnenetværk ved at oprette en profil med e-mail og adgangskode.

DTU - Indgang

Du logger på Alumnenetværket med e-mail og adgangskode.
 

Ny adgangskode

Du kan til enhver tid ændre din adgangskode, også hvis du har glemt den.

Pilreset password