Dynamo

Få profilmagasinet Dynamo i din postkasse

torsdag 10 aug 17

Om Dynamo

I Dynamo kan du læse om, hvordan forskningen på DTU bidrager med bæredygtige løsninger på mange af de udfordringer, vi står over for inden for områder som f.eks. energiforsyning, klimaforandringer, produktivitet og innovation.

Magasinet udkommer 4 gange om året.

Du kan se alle tidligere udgaver af Dynamo digitalt her.

Har du savnet magasinet Dynamo? Vi tilbyder dig gratis at abonnere på Dynamo, og hvis du er hurtig, kan du allerede nå at modtage næste magasin i september.

Dynamo er DTU's magasin, hvor vi sætter fokus på, hvordan ingeniører gør gavn for samfundet. Dynamo bringer nyheder, reportager og aktuelle artikler om banebrydende forskningsresultater, innovative studenterprojekter, internationale samarbejder og fascinerende laboratorier og testfaciliteter.

Kvantemekanik, akustiske værktøjer og ny epilepsi-alarm
I næste magasin, som udkommer 15. september, sætter vi bl.a. fokus på kvantemekanikken og på, hvordan nye forskningsmæssige gennembrud inden for denne fascinerende og mærkelige gren af fysikken kan udnyttes til at skabe nye teknologier til alt fra ekstremt kraftige computere til effektiv kræftbehandling.

Du kan også læse om nye akustiske værktøjer, der kan hjælpe arkitekterne med at skabe bedre lyd i nyt byggeri – og om en ny epilepsi-alarm, der kan give patienter større tryghed i hverdagen. Og om, hvordan DTU’s miljøforskere har rådgivet HOFOR i forbindelse med et projekt om at blødgøre vandet i hovedstadsområdet. Et projekt, der starter i Brøndby Kommune i midten af september.

Endelig kan du komme med inden for i DTU’s nye vindtunnel, som er ved at blive bygget færdig på Risø Campus. Tunnelen skal bl.a. bruges til at teste vindmøllevinger, så Danmark kan beholde sin verdensførende position på området. Derudover får du i magasinet seneste nyt om DTU’s forskning, uddannelser, startups og rådgivning.

Tegn gratis abonnement på Dynamo
Hvis du har lyst til at modtage Dynamo, kan du sende en e-mail til dynamo@dtu.dk, hvor du oplyser dit navn og din adresse. Skriv også gerne, at du er alumne fra DTU.

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.