Dyrk dit netværk, bliv ved med at lære og bryd mure ned

tirsdag 06 nov 18

Streaming til hele verden

Dimittendreceptionerne bliver streamet, så familie og venner kan følge med, også selv om de ikke har mulighed for at komme til DTU.

De tre dimittendreceptioner for nye diplom- og civilingeniører i slutningen af oktober 2018 havde samlet over 2.000 visninger fordelt på mere end 50 forskellige lande.

Ud over Danmark så flest med fra Indien, Italien, Grækenland, Spanien, Storbritannien og USA.

Gode råd fra tre erfarne alumner til nye ingeniører og billeder fra efterårets dimittendreceptioner, hvor 700 nye diplom- og civilingeniører blev fejret.

DTU holder dimittendreceptioner i foråret og efteråret for at fejre alle de nye ingeniører, og vi inviterer altid en alumne til at komme og holde en tale og inspirere de nyuddannede. Formålet er at give de nyuddannede indsigt i, hvordan en karriere kan forme sig og give dem et par gode råd med på vejen.

I slutningen af oktober talte tre alumner til de nyuddannede diplom- og civilingeniører. Her er deres vigtigste råd samt billeder fra dimittendreceptionerne:

Mogens Hansen

"Husk at dyrke og pleje de interne og eksterne netværk
Et godt arbejdsnetværk er vigtigt både for jobglæde og fremtidige muligheder."

Mogens Hansen
Diplomingeniør 2006
Senior Vice President, Supply Chain Living, Fiskars

Billeder fra dimittendreceptionen for diplomingeniører tirsdag 23/10 2018

Signe Munk

"Go for it!
Find out find out what is truly motivating for you and where your skills fit the best. Right now you may not know what your unique skills and your passion are. That is fine, but if so be curious, explore and experiment until you find out. Say YES to the opportunities that come your way. And make sure to pick your leader carefully. He or she will have a big impact on the opportunities you will be offered to develop - especially in the beginning of your career.

Keep learning!
We live in a changing world – technologies and businesses are changing exponentially. What you have learnt in your education is a strong foundation, but those of you who will be most successful are those of you who can adapt and learn new skills fast.

Be nice to people
Not because you owe it to someone, not because you will get something in return – just because it is the right way to be."

Signe Munk
Civilingeniør 1997
Group Vice President, R&D, Hempel A/S

Billeder fra dimittendreceptionen for civilingeniører onsdag 24/10 2018

Humphrey Lau

"Break down walls and bridges – engineer a better tomorrow of inclusiveness and diversity
The global political agenda is swinging towards isolation. You as freshly graduated engineers have the power, through the work with technology, to break down walls and bridges across national borders, cultures and professional boundaries. It has never been more crucial than now for you to reach out to engineer a better tomorrow of inclusiveness and diversity. Not only to create a better world, but even more importantly to create a more meaningful and colorful life for yourselves."

Humphrey Lau
Civilingeniør 1989
Regional Managing Director (Western Europe Region), Grundfos

Billeder fra dimittendreceptionen for civilingeniører torsdag 25/10 2018

Tillykke til alle nye diplom- og civilingeniører!