01 JAN

DTU skærper sin elektroteknologiske profil

Universitetets forskning i det elektroteknologiske område styrkes. Det sker med særligt fokus på klassisk elektronik, energi, elektromagnetisme, automation og akustik...

Elektroteknologi Energi Lyd Elektromagnetisme Robotteknik og automation
06 DEC

DTU investerer i avanceret elektromagnetisk testcenter

Nyt center vil styrke universitetets position som internationalt førende inden for forskning og test af elektromagnetiske systemer.

Elektroteknologi Elektromagnetisme Antenner Mikrobølgeteknologi
19 JUN

DTU skal sikre nøjagtighed af satellitters vejrmålinger

Antennerne på nye europæiske satellitter til måling af vejr- og klimaforhold skal kvalitetssikres på DTU, før de sendes ud i rummet.

Antenner Elektroteknologi Elektromagnetisme
20 NOV

DTU har fået Europas største konference for antenneteknologi til København

DTU’s stærke forskergruppe inden for elektromagnetiske systemer er i skarp konkurrence valgt som arrangør af EuCAP konferencen i 2020.

Elektroteknologi Elektromagnetisme Antenner
13 NOV

DTUs radiodøde rum opdateres og udvides

ESA gav sidste år en millionbevilling til at opkvalificere laboratoriets måleudstyr. Også selve laboratoriebygningen udbygges og renoveres.

Elektroteknologi Elektromagnetisme Antenner Rumforskning Satelitter