Ghahramani

Bygning 303A, Auditorium 42

PilLæs mere
PilTilmelding

Den 24. april kan du opleve Zoubin Ghahramani, professor i informationsteknik ved University of Cambridge, når han forelæser under titlen Probabilistic Machine Learning: Artificial Intelligence and the Automation of the Data Sciences.

Hvordan kan en maskine lære af sine erfaringer? Probabilistisk modellering giver en matematisk ramme for at forstå, hvad læring er, og det er derfor blevet en af de vigtigste metoder inden for design af computeralgoritmer, som bruger erfaring til at lære af indsamlede data. Maskinlæring støtter sig til de nyeste fremskridt inden for kunstig intelligens og datavidenskab, og har potentiale til at spille en afgørende rolle inden for videnskabelig dataanalyse. Zoubin Ghahramani vil fremhæve nogle af de vigtigste forskningsområder inden for maskinlæring, herunder et af hans udviklingsprojekter omkring en automatiseret statistiker.

Biografi

Ghahramani Zoubin Ghahramani er professor i informationsteknik ved University of Cambridge, meddirektør ved Uber AI Labs og Cambridge-direktør for Alan Turing Institute, Storbritanniens nationale datavidenskabelige institut. Han er desuden akademisk vicedirektør ved Leverhulme Centre for the Future of Intelligence. Han har arbejdet og studeret ved University of Pennsylvania, MIT, University of Toronto, Gatsby-enheden ved University College London og Carnegie Mellon University. Hans forskning omfatter neurovidenskab, kunstig intelligens (AI), maskinlæring og statistik. I 2015 blev han medlem af det britiske Royal Society.

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.