Foto: Tom Jersø

Konference om Big Data – med prominente key note speakere

mandag 10 okt 16
|
Under overskriften "Big Data – Smarter Products, Better Societies" byder konferencen på internationale high-level talere samt tre teknologispor, hvor der er mulighed for at komme mere i dybden inden for Big Data-temaet.

ATV's Teknologidag 2016 udgør samtidig årskonferencen for Euro-CASE, der er en sammenslutning af europæiske, teknisk-videnskabelige akademier. Samarbejdet med Euro-CASE har gjort det muligt at give dette års konference en endnu mere international profil end tidligere.

På Teknologidagen vil der være key note indlæg fra:

 • CEO Thierry Breton, ATOS
  Thierry Breton er i dag øverste chef for 100.000 ansatte i ATOS og har tidligere bestredet topstillinger i en række teknologivirksomheder, blandt andet France Telecom. Han er forhenværende professor ved Harvard Business School og var fra 2005 til 2007 fransk økonomi-, finans- og industriminister
 • Head of Digital Agency Yves Caseau, AXA Group
  Yves Caseau har som sit hovedansvarsområde at stå i spidsen for AXA Groups digitale transformation. Han er fellow i ATV’s franske pendant, l’Académie des technologies (NATF) og har før sin nuværende ansættelse bestredet teknologilederstillinger i Bouygues Telecom.
 • CTO Walter Haas, Huawei Germany
  Walter Haas er diplomingeniør og har 25 års erfaring fra telekommunikationsindustrien. De seneste ti år har han arbejdet for Huawei Technologies i Tyskland, i sin nuværende stilling siden 2006.
 • Bestyrelsesformand Per Falholt, DTU
  Per Falholt er forh. koncerndirektør for forskning og innovation i Novozymes. Han er bestyrelsesformand for DTU og har blandt øvrige tillidshverv også en bestyrelsespost i DHI. Per Falholt er ATV-medlem og udpeget til formand for Akademiets nye Science & Engineering-komité.

Ud over hovedtalerne byder Teknologidagen også på en unik mulighed for at høre om forskning og forskningsbaseret rådgivning på europæisk plan. ATV har samlet tre af de vigtigste beslutningstagere på området til en spændende debat om, hvordan der kan komme mere evidens og forskningsbasering ind i de politiske beslutningsprocesser i EU.

Tid: Mandag den 14. november 2016 kl. 10.00 – 18.00 (indskrivning og kaffe/te fra kl. 9.00)
Sted: DTU, Glassalen, Anker Engelunds Vej 1, 2800 Kgs. Lyngby
Pris : 975 kr. ekskl. moms (normal pris 1.275 kr. ekskl. moms)

Læs mere, se programmet og tilmeld dig ATV´s Teknologidag 2016.


Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.