Medico Bazar 2017

Medico Bazar 2017

fredag 20 jan 17
|
Vil du høre om den nyeste medikotekniske udvikling, så kom til Medico Bazar d. 8. marts 2017 på DTU. Du eller din virksomhed er hermed også inviteret til at deltage som udstiller ....

Du finder måske din kommende samarbejdspartner. DTU Medico Bazar er en årlig begivenhed og det er syvende gang den finder sted. Målet er at samle branchens aktører og skabe dialog og videndeling ved at koble forskere, klinikere, entreprenører, selskaber, investorer og andre aktører inden for feltet sammen.

Udstillerne kan få synliggjort innovative aktiviteter med præsentation af bl.a. prototyper og få skabt interesse for deres ideer. Besøgende kan få indsigt i den nyeste forskning og udvikling og finde nye kontakter, samarbejdspartnere eller investeringsmuligheder. Igen i år afholdes et matchmaking event. Du kan møde flere end 400 besøgende, og mere end 80 virksomheder og forskere som udstiller.

DTU Medico Bazar afholdes af det nationale innovationsnetværk, MedTech Innovation, der ledes af DTU og er finansieret af FI. Tilbuddet er gratis.

Læs mere og tilmeld dig på netværkets hjemmeside


Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.