DTU Byg

Fremtidens byggeri

torsdag 19 jan 17

Udbudt af DTU Alumni i samarbejde med pensionskassen DIP

I samarbejde med pensionskassen DIP inviterer DTU Alumni til en række arrangementer, der giver dig viden og redskaber til at anvende teknologien på nye og innovative måder. Alumner har fortrinsret, og det er gratis at deltage i arrangementerne.
Til dette unikke arrangement får du mulighed for at komme helt tæt på en af DTU’s nye forskningsfaciliteter inden for byggeprocesser, bygninger og konstruktioner.

I disse år opgraderes Institut for Byggeri og Anlæg, DTU Bygs forskningsinfrastruktur for et 3-cifret millionbeløb. Det drejer bl.a. om helt nye bygninger, som huser faciliteter og laboratorier for bl.a. Center for Arktisk Teknologi (Artek) og nye laboratorier for Sektionen for Geologi og Geoteknik. De nye faciliteter skal understøtte ambitionen om at skabe plads til vækst i forsknings- og undervisningsaktiviteterne på DTU Byg og at sikre synergi gennem nærheden mellem alle instituttets forskningsområder.

Til arrangementet vil der være oplæg om byggeplaner, de nye laboratorier og fremtidsvisioner. Derudover vil der være konkrete cases, heriblandt  Villum Center for Advanced Structural and Material Testing (CASMaT). Centeret er DTU’s strategiske initiativ for at styrke eksperimentel forskning i materialers og konstruktioners mekanik og et samarbejde mellem DTU Byg, DTU Mekanik og DTU Vindenergi.

Oplægsholdere:

Niels-Jørgen Aagaard, institutdirektør, DTU Byg
Lisbeth Ottosen, sektionsleder, Arktisk teknologi, DTU Byg
Ida Lykke Fabricius, sektionsleder, Geologi og geoteknik, DTU Byg og
Holger Koss, sektionsleder, Bærende Konstruktioner, DTU Byg.

Tid og sted:
3. maj 2017, kl 16.30-17:45
Bygning 127, auditorium 119
2800 Kgs. Lyngby

PilTilmelding

Arrangementet henvender sig til alumner, der arbejder med, eller har interesse for, byggeri, bygninger og konstruktioner.

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.