Sustain konference 2015

Deltag i den årlige Sustain konference om Bærdygtig Teknologi

torsdag 03 nov 16
på DTU, Lyngby Campus, d. 30. november, 2016

Bæredygtighed bliver et stadig mere fundamentalt vilkår for vores samfund, og fremtidens teknologi må nødvendigvis optimeres ikke kun på ydelse og pris, men også på bæredygtighed. Gamle teknologier skal ændres og udviklingen af nye vil ske i et stadig mere ændret perspektiv, hvor lovgivning og forbrugere stiller stadig større krav til, hvordan man sikrer en overordnet fornuftig påvirkning af både miljø, sociale og økonomiske aspekter.

FN har defineret 17 nye globale bæredygtighedsmål, som kan blive dagsordensættende for danske virksomheder. Mogens Lykketoft var formand for FN’s generalforsamling i 2015, hvor de nye globale bæredygtighedsmål blev vedtaget, og han er hovedtaler ved Sustain-konferencen d. 30. november, som i år afholdes sammen med ATV (www.atv.dk).

Bæredygtighed skal for alvor sættes på erhvervslivets dagsorden, og innovationen skal have bæredygtighed som et af de centrale mål. Her ligger stærke muligheder for dansk teknologi og dansk erhvervsliv, som har lange traditioner for at tænke både miljømæssig og social bæredygtighed ind i sine produkter og ydelser.

Konferencen er et mødested, hvor forskere og udviklere af nye teknologier lærer af hinandens tilgange og får de nyeste opdateringer om, hvad fremtiden kan bringe af udfordringer, som kan påvirke udviklingen. Sidste år var der 340 deltagere.

Tilbud til DTU Alumni

Alumner kan deltage for blot 400 kr.
"Extended abstract submission deadline" er d. 14. november
og normal deltagelse har tilmeldingsfrist d. 23. november.

Registrering

www.sustain.dtu.dk

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.