DTU Alumni i tal

DTU’s alumnenetværk er for alle, der har en uddannelse fra Danmarks Tekniske Universitet, DTU. Internationale udvekslingsstuderende såvel som medarbejdere, der har været ansat på DTU i mere end tre år, er også velkomne.

Alumnenetværket har over 40.000 medlemmer, og næsten 60% af alle 70.000 nulevende alumner, som vi har kendskab til, er medlem af DTU Alumni.

Hvem er medlemmerne af DTU Alumni?
Både andelen af kvindelige medlemmer og internationale medlemmer er stigende, i takt med at der uddannes flere kvindelige ingeniører, og der er en høj andel af internationale studerende især på civilingeniøruddannelserne.

Medlemmerne er spredt over hele Danmark og hele verden, men langt størstedelen har bopæl i Region Hovedstaden og har dermed forholdsvis let mulighed for at lægge vejen forbi DTU fysisk. Det er en udfordring at skaffe opdaterede udenlandske adresser på de mange alumner i udlandet – her er vi primært afhængige af, at medlemmerne selv oplyser deres bopæl.

 

DTU Alumni medlemmer 

 

Der er en stor aldersspredning blandt medlemmerne. 33% af medlemmerne er under 35 år, og over halvdelen er erhvervsaktive alumner i aldersgruppen 35-64 år, men seniorerne over 65 år udgør med 14% også en væsentlig del af DTU’s alumnenetværk.

 

DTU Alumni medlemmer alder

 

Er du med?

DTU - Indgang
DTU Alumni er DTU's alumnenetværk - for alle med en ingeniøruddannelse fra Danmarks Tekniske Universitet.

Det er gratis at være medlem.

Bliv medlem

Opdater din profil