LinkedIn-grupper for alumner fra DTU

I november holder DTU Alumni og DTU's Karrierecenter to arrangementer, hvor du kan få inspiration til at få mest muligt ud af LinkedIn:

14/11 på DTU Lyngby Campus:
Let your profile and your network on LinkedIn make a difference in your career

21/11 på DTU Ballerup Campus:
Lad din profil og dit netværk på LinkedIn gøre en forskel i din karriere

Du kan bruge LinkedIns alumne-værktøj til at finde oplysninger om alumner fra DTU på LinkedIn.

Husk at tilføje din uddannelse fra DTU + evt. ansættelser på DTU i din personlige LinkedIn-profil!

DTU har desuden en række grupper på LinkedIn, hvor du kan møde andre alumner:

DTU Alumni

DTU's officielle LinkedIn-gruppe for alle alumner fra DTU. Tidligere udvekslingsstuderende, nuværende studerende og medarbejdere er også velkomne i gruppen.

DTU Alumni Ambassadors

This group is an opportunity for DTU Alumni to keep up to date with the university and to spread this information to family and friends who may be interested in studying at DTU. Posts will include the most recent rankings, application deadlines, stories about our students and alumni and much more.

Biomedical Engineering DTU Alumni Network
The Biomedical Engineering Alumni Network is a closed forum for MSc in Biomedical Engineering and the Biomedical Engineering faculty; a bridge between education, practice and research where inspiration, knowledge and experience can be shared.

DTU Physics and Nanotechnology Alumni Group
The groups purpose is to connect alumni from the DTU Physics and Nanotechnology program.

Medicine & Technology Alumni Network
Closed forum for Masters in Medicine and Technology and the Medicine and Technology faculty; a bridge between education, practice and research, where inspiration, knowledge and experience can be shared.

DTU Sustainable Energy Alumni Network

DTU efteruddannelse
Find DTU's mange efteruddannelsestilbud samlet i en søgbar database.
DTU Jobbank
Job- og karrieremuligheder for studerende og alumner fra DTU.

alumni@dtu.dk