DTU Alumni - et netværk med 40.000 ingeniører

DTU Alumni er DTU's alumnenetværk - for alle med en uddannelse fra Danmarks Tekniske Universitet.

Det er gratis at være medlem, og alumnenetværket har mere end 40.000 medlemmer.

Få karriereindsigt
Som studerende kan du få indblik i fremtidige karrieremuligheder fra alumni-netværket ved at se i medlemsdatabasen eller ved at bruge LinkedIns alumne-værktøj.

Få en mentor
Gennem DTU's mentorordning har du en enestående mulighed for at lære af den indsigt, viden og erfaring, som alumner har opbygget gennem mange år på arbejdsmarkedet. Du kan ansøge om en mentor, hvis du har brug for en sparringspartner til at starte din egen virksomhed, eller hvis du er en international kandidat- eller ph.d.-studerende, der gerne vil have hjælp til at forberede dig til en karriere på det danske arbejdsmarked.

Livslang forbindelse til DTU
Gennem alumnenetværket bevarer du kontakten med DTU hele livet. Når du er færdiguddannet, holder vi dig opdateret om, hvad der sker på DTU, og vi sender dig invitationer til relevante aktiviteter. Desuden får du fortsat adgang til biblioteksservices og rabat i Polyteknisk Boghandel.

Du vil også kunne bruge alumnenetværket og DTU Jobbank i din jobsøgning - og om nogle år vil du måske dele dine erfaringer som mentor for studerende, eller du kan få glæde af nogle af DTU's efteruddannelsestilbud. DTU er der for dig resten af livet!

Hvordan kan jeg blive medlem?
6 måneder før du dimitterer, bliver du medlem af DTU Alumni. Internationale udvekslingsstuderende er også velkomne i DTU's alumnenetværk.

Vi opfordrer dig til at opdatere din profil i alumnenetværket og sørge for, at vi har din e-mail-adresse (ikke din studende-mail, men en e-mail, som vi også kan bruge til at komme i kontakt med dig fremover).

 

DTU - Indgang

DTU Alumni er DTU's alumnenetværk - for alle med en ingeniøruddannelse fra Danmarks Tekniske Universitet.
 
Klik her for at logge på medlemsportalen, hvor du kan opdatere din profil og finde andre medlemmer.
 
Vigtigt: Vi anbefaler, at du logger på i et private browsing-vindue!
 
Er du ikke medlem endnu?
Opret din profil på få minutter
 
Kontakt os, hvis du oplever problemer med at logge på: alumni@dtu.dk