Picture of Ceremony. Courtesy of Ig Nobel.

Ig Nobel på DTU

Den 11. marts kommer Ig Nobel til DTU i forbindelse med sin Eurotour. Den alternative Nobelpris, Ig Nobel, har siden sin stiftelse i 1991, hvert år givet priser for spøjs og ofte overset forskning.

I 1995 blev DTU således hædret for sine forskningsresultater vedr. "Impact of Wet Underwear on Thermoregulatory Responses and Thermal Comfort in the Cold". (Et stykke forskning der måske indeholder svaret på om, man kan tisse i bukserne for at holde varmen). 

Om arrangementet
Selvom mange af de forskningsresultater, der hædres, kan synes komiske ved første blik, gemmer hvert forskningsresultat ofte på både underfundig viden og indsigt. Seriøsiteten understreges af, at Ig Nobels indstillingskomité omfatter mere end 50 anerkendte videnskabsmænd og -kvinder, inklusive rigtige Nobelpristagere og IQ-rekordindehaveren, Marilyn Vos Savant.   

Dette års arrangementet vil være et mix af foredrag og præsentationer fra Ig Nobel-vindere og er for dig, der er interesseret i at se videnskab med glimt i øjet og udført med skævvinklede tilgange.
Se evt. liste over tidligere vindere

Tid, sted og tilmelding
Fredag d. 11. marts, kl. 13:45-15:30.
Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 1, Bygning 116, Auditorie 81,
2800 Kgs. Lyngby

Tilmeld dig via din alumneprofil
For ikke-alumner er tilmedlingslinket: http://www.tilmeld.dk/nobelprize
  

 

Tidspunkt

fre 11 mar 16
13:45 - 15:30

Hvor

Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 1
Bygning 116, Auditorie 81
2800 Kgs. Lyngby