Nyhedsartikler

2020
Fire universiteter går sammen om en ny digital hub, Fra venstre: Helle Zinner Henriksen, CBS, DIGI; Mads Nielsen, DIKU; Philippe Bonnet, ITU; og Jan Madsen, DTU Compute. Foto Kaare Smith.
30 JAN

Universiteter går sammen om en ny digital hub

DTU Skylab Digital bliver et nyt mødested og smeltedigel for digital innovation og startups i hovedstadsregionen.

Innovation og produktudvikling Entreprenørskab Software og programmering It-systemer System- og datasikkerhed Computerberegning Informationsteknologi
2019
Projektet "Nyfødt" har udviklet et koncept for et digitalt dialogværktøj til forældre. Fra venstre  Peyman Kor Data Science, DTU, Henriette Hintz udviklingsjordemoder Hvidovre Hospital, Lasse B. Alsbirk, Data Science, ITU, Adi Iyer, AI Engineering, DTU. Foto: Borsen.
23 OKT

Dialogværktøj for forældre vinder digital konkurrence

DTU giver førstepræmie på 100.000 kr. til studenter-udviklet digitalt dialogværktøj til nybagte forældre.

Entreprenørskab Innovation og produktudvikling Billedanalyse Dataanalyse Informationsteknologi