Startdato
Slutdato
Corporate Partnerships sikrer tæt samarbejde om innovation mellem virksomheder og DTU. IFF er ny partner.
To nye projekter med deltagelse fra DTU skal udvikle en ny fødevarekategori af velsmagende plantebaserede proteiner.
I 2019 blev der indført en ny overvågning af antibiotikaresistente carbapenemase-producerende organismer (bakterier af typen CPO) i mennesker. Mens antallet af CPO stiger...
DTU spin-out Chromologics rejser 14 millioner kroner til at fremskynde udvikling og godkendelse af ChromoRed, et naturligt og bæredygtigt rødt farvestof til fødevarer...
Antallet af registrerede campylobacterinfektioner er steget næsten en femtedel i 2019 og undersøgelser viser, at mange af årets campylobacterudbrud skyldes kyllingekød...
Forskere fra DTU har som de første vist, at modermælk fremmer etableringen af sundhedsfremmende bakterier i det voksne tarmmikrobiom. Det kan føre til næste generations...
DTU Fødevareinstituttet hjælper i tre nye projekter afrikanske lande til at implementere helgenomsekventering og Asien med at skaffe bedre data i kampen mod antibiotikaresistens...
Biosensor med nanochip kan afsløre diarrébakterier hos smågrise og nedbringe landbrugets forbrug af antibiotika.
Sandsynligheden for at opdage campylobactersmitte i en kyllingeflok er firedoblet med en metode udviklet i et EU-projekt ledet af forskere fra DTU.
DTU-professor efterlyser i tidsskriftet Science nogle til at videreføre en global overvågning af antibiotikaresistente bakterier og smitsomme sygdomme via spildevand...