Nyhedsartikler

VÆLG INTERVAL
RSS
2014
Hvordan gøres økologiske ørreder robuste? Foto: DTU Veterinærinstituttet
15 MAJ

Hvordan gøres økologiske ørreder mere robuste?

Et nyt projekt med DTU Aqua og DTU Veterinærinstituttet skal belyse, hvordan ørredyngel kan gøres mere robust overfor sygdomme. Projektet vil forbedre...

Havforskning Bakterier og mikroorganismer Hav- og dambrug Fisk og skaldyr
Photo: Colourbox.com
30 APR

Miljøvenligt brændstof fra spildprodukter i fødevareproduktionen

Oliebaserede brændstoffer og kemikalier bidrager til produktion af drivhusgasser og er en begrænset resurse. Et ph.d.-projekt i DTU Fødevareinstituttet...

Bioteknologi og biokemi Bioenergi Biologiske systemer Energi Klimaændringer Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareteknologi Enzymer og proteiner CO2-udskillelse og CO2-lagring