DTU Alumni - et netværk med 40.000 ingeniører

DTU Alumni er DTU's alumnenetværk - for alle med en uddannelse fra Danmarks Tekniske Universitet.

Det er gratis at være medlem, og alumnenetværket har mere end 40.000 medlemmer.

Livslang forbindelse til DTU
Gennem alumnenetværket bevarer du kontakten med DTU hele livet. Når du er færdiguddannet, holder vi dig opdateret om, hvad der sker på DTU, og vi sender dig invitationer til relevante aktiviteter. Desuden får du fortsat adgang til biblioteksservices og rabat i Polyteknisk Boghandel.

Få karriereindsigt
Som studerende kan du få indblik i fremtidige karrieremuligheder via LinkedIn.

Du vil også kunne bruge alumnenetværket og DTU Jobbank i din jobsøgning - og om nogle år vil du måske dele dine erfaringer som mentor for studerende, eller du kan få glæde af nogle af DTU's efteruddannelsestilbud. DTU er der for dig resten af livet!

Hvordan kan jeg blive medlem?
6 måneder før du dimitterer, bliver du medlem af DTU Alumni. Internationale udvekslingsstuderende er også velkomne i DTU's alumnenetværk.

Vi opfordrer dig til at opdatere din profil i alumnenetværket og sørge for, at vi har din e-mail-adresse (ikke din studerende-mail, men en e-mail, som vi også kan bruge til at komme i kontakt med dig fremover).

 

Er du med?

DTU - Indgang

DTU’s alumnenetværk er for alle, der har en uddannelse fra DTU (Danmarks Tekniske Universitet).

Internationale udvekslingsstuderende såvel som medarbejdere, der har været ansat på DTU i mere end tre år, er også velkomne.

Det er gratis at være medlem.

Bliv medlem

Opdater din profil