Ladies Night 2019

Ladies Night

Så er det blevet tid til at invitere til årets fejring af den internationale kvindedag.

Som der efterhånden er blevet tradition for, her på DTU Business, har vi fundet nogle stærke rollemodeller til at inspirere og adsprede dig i en travl hverdag.

Årets indlægsholdere har vidt forskellige udgangspunkter og veje til deres success, ligesom deres valg afspejler de industrier og udfordringer de har mødt undervejs.

Tilmeld dig her...

Mød indlægsholderne:

Karina Bergstrøm Larsen
Karina Bergstrøm LarsenEfter sin uddannelse til Eksportingeniør fra IKT valgte Karina en meget teknisk og mandsdomineret sektor, nemlig Aerospace, først hos Satair, senere Thrane & Thrane for så at stifte sin egen virksomhed Satcom1 i 2003. Karina så et hul i markedet for højkvalitets satellitkommunikation til jorden ombord på corporate jetfly, et smalt men lukrativ segment, som hun så fokuserede benhårdt på. Hun udviklede og patenterede teknologien og fik fat i gode signature kunder, og "the rest is history".

Camilla Holm
Camilla HolmFra en helt anden mandeverden, nemlig Financial Services, præsenterer Camilla sin historie. Hun er cand. oecon. og efter 10 år i konsulentbranchen, hos først McKinsey sidenhen Deloitte, kom hun til Nykredit, hvor hun i dag er administrerende direktør i realkreditselskabet Totalkredit. I sin konsulenttid har Camilla arbejdet i så forskellige brancher som telekommunikation, shipping og pharma. Hun står nu i spidsen for landets største udlåner, med kunder i hele Danmark. Så mon ikke der gemmer sig et par gode råd i Camillas værktøjskasse?

Gitte Krusholm Nielsen
Gitte Krusholm NielsenMed en baggrund som både laborant og kemiingeniør har Gitte bevæget sig i en række store danske ingeniørvirksomheder som F.L.Smidth & Co, Hempel og Alectia, overvejende i forretningsudviklingsroller før hun tiltrådte sin nuværende stilling som administrerende direktør i interesseorganisationen Danske Tegl, hvor hun til daglig lægger arm med herrerne i byggebranchen. Ved siden af sit ”day job” er Gitte desuden aktiv i en række bestyrelser og forskellige fora både herhjemme og i udlandet.

Anne Katrine Bjerregaard
Anne Katrine BjerregaardAnne Katrine har altid haft en interesse for den store verden og en MA fra CBS har foreløbigt bragt hende både til Asiatisk Plads og Australien i embeds medfør. Nu banker hjertet for det maritime Danmark i rollen som head of Green Ship of the Future, en klyngeorganisation der arbejder aktivt for en mere bæredygtig udvikling af en traditionelt stærkt forurenende og globaliseret industri. Derudover har hun netop taget skridtet og etableret IVS'et B-Advised for at kunne engagere sig aktivt i andre initiativer og start-ups i krydsfeltet mellem bæredygtighed og innovation. Til juni afslutter Anne Katrine desuden sin eMBA fra DTU Business og foreløbigt tyder det på et fornemt resultat.

Hvor:
DTU Business
Bygning 421 Indgang C
Kollegiebakken
2800 Kgs. Lyngby (Directions)

Hvornår:
Onsdag den 6. marts 2019, Kl. 17.30 – 21.00 (inklusiv drikkevarer og en let anretning)

Pris:
Gratis, men tilmelding er nødvendigt for at vi kan beregne forplejning og siddepladser til alle.
Aftenen består af præsentation af de fire kvinders historier, hvorefter der vil være mulighed for, over et glas vin, at netværke med de øvrige deltagere.

Time

Wed 06 Mar 19
17:30 - 21:00

Contact

Where

DTU Business
Building 421 Entrance C
Kollegiebakken
2800 Kgs. Lyngby (Directions)