Ladies night

Ladies Night

Så er det blevet tid til at invitere til årets fejring af den internationale kvindedag.

Som der efterhånden er blevet tradition for, her på DTU Business, har vi fundet nogle stærke rollemodeller til at inspirere og adsprede dig i en travl hverdag.

Årets indlægsholdere har vidt forskellige udgangspunkter og veje til deres success, ligesom deres valg afspejler de industrier og udfordringer de har mødt undervejs.

Tilmeld dig her

 

 

Mød indlægsholderne:

Karina Bergstrøm Larsen
Karina Bergstrøm Larsen

Efter sin uddannelse til Eksportingeniør fra IKT valgte Karina en meget teknisk og mandsdomineret sektor, nemlig Aerospace, først hos Satair, senere Thrane & Thrane for så at stifte sin egen virksomhed Satcom1 i 2003. Karina så et hul i markedet for højkvalitets satellitkommunikation til jorden ombord på corporate jetfly, et smalt men lukrativ segment, som hun så fokuserede benhårdt på. Hun udviklede og patenterede teknologien og fik fat i gode signature kunder, og "the rest is history".

Camilla Holm
Camilla Holm

Fra en helt anden mandeverden, nemlig Financial Services, præsenterer Camilla sin historie. Hun er cand. oecon. og efter 10 år i konsulentbranchen, hos først McKinsey sidenhen Deloitte, kom hun til Nykredit, hvor hun i dag er administrerende direktør i realkreditselskabet Totalkredit. I sin konsulenttid har Camilla arbejdet i så forskellige brancher som telekommunikation, shipping og pharma. Hun står nu i spidsen for landets største udlåner, med kunder i hele Danmark. Så mon ikke der gemmer sig et par gode råd i Camillas værktøjskasse?

Gitte Krusholm Nielsen
Gitte Krusholm Nielsen

Med en baggrund som både laborant og kemiingeniør har Gitte bevæget sig i en række store danske ingeniørvirksomheder som F.L.Smidth & Co, Hempel og Alectia, overvejende i forretningsudviklingsroller før hun tiltrådte sin nuværende stilling som administrerende direktør i interesseorganisationen Danske Tegl, hvor hun til daglig lægger arm med herrerne i byggebranchen. Ved siden af sit ”day job” er Gitte desuden aktiv i en række bestyrelser og forskellige fora både herhjemme og i udlandet.

Anne Katrine Bjerregaard
Anne Katrine Bjerregaard

Anne Katrine har altid haft en interesse for den store verden og en MA fra CBS har foreløbigt bragt hende både til Asiatisk Plads og Australien i embeds medfør. Nu banker hjertet for det maritime Danmark i rollen som head of Green Ship of the Future, en klyngeorganisation der arbejder aktivt for en mere bæredygtig udvikling af en traditionelt stærkt forurenende og globaliseret industri. Derudover har hun netop taget skridtet og etableret IVS'et B-Advised for at kunne engagere sig aktivt i andre initiativer og start-ups i krydsfeltet mellem bæredygtighed og innovation. Til juni afslutter Anne Katrine desuden sin eMBA fra DTU Business og foreløbigt tyder det på et fornemt resultat.

Hvornår:
Onsdag den 6. marts 2019, Kl. 17.30 – 21.00 (inklusiv drikkevarer og en let anretning)

Pris:
Gratis, men tilmelding er nødvendigt for at vi kan beregne forplejning og siddepladser til alle.
Aftenen består af præsentation af de fire kvinders historier, hvorefter der vil være mulighed for, over et glas vin, at netværke med de øvrige deltagere.

Tidspunkt

ons 06 mar 19
17:30 - 21:00

Kontaktperson

Hvor

DTU Business
Bygning 421 Indgang C
Kollegiebakken
2800 Kgs. Lyngby (Directions)