Polyteknisk Forening holder valgdebat på DTU

Folketingsvalget er udskrevet, og det betyder at vi alle sammen skal til at tage stilling til hvor krydset skal sættes. Den 3. juni kl. 12 holder PF valgdebat med ministre og andre store politikere! Det her er debatten, du ikke vil gå glip - og så endda på DTU.

Hvis du stadig er i tvivl eller har nogle spørgsmål du vil have afklaret, så tag med til PF's folketingsdebat!

Tilmeld dig gratis på https://billetfix.dk/en/e/folketingsdebat-ved-pf/

Vi får besøg af en række politikere fra forskellige partier der vil forklare deres syn på en række emner, bl.a. forskning, uddannelse og miljø.
Vi får en bred paneldebat med: Rasmus Jarlov (C), Matias Tesfaye (S), Joachim B. Olsen (LA), Sofie Carsten Nielsen(RV), Claus Bøgh Svenningsen (NB), Serdal Benli (SF), Sofie Groth (A)

PF tilbyder gratis frokost (kræver tilmelding), og efter selve debatten vil der være mulighed for at blive hængende til en personlig snak med de fremmødte politikere.

ALLE, både studerende, tidligere studerende, beboere i Lyngby-Taarbæk kommune, folk der arbejder for virksomheder i nærområdet, og hvem der ellers kunne have lyst til at dukke op, skal være meget velkomne.

Hvor og hvornår er debatten?
Debatten kommer til at foregå i bygning 116 i det store auditorium (auditorium 81) den 3. juni fra 12:00 til 13:30.

Eventet vil også blive streamet, og der vil være mulighed for at stille og stemme om spørgsmål online. Husk at tilmelde dig eventet, så du kan holde dig opdateret på dagen.

For løbende opdateringer og mere følg med på facebook: https://www.facebook.com/events/378354662775657/


Tidspunkt

man 03 jun 19
12:00 - 13:30

Arrangør

Polyteknisk Forening (PF)

Hvor

DTU, Lyngby Campus
Knuth-Winterfeldts Allé
Bygning 116 (auditorium 81)
2800 Kgs. Lyngby