Fredagsbar

DTU Alumni Fredagsbar

DTU og PF inviterer til DTU Alumni Fredagsbar 21/6 2019!


Vil du fejre, at du lige er blevet færdiguddannet?

Savner du tiden på DTU, og har du lyst til et gensyn med vennerne fra studietiden?

Måske er det tiden at fejre 5- eller 10-års jubilæum som ingeniør?


Uanset hvad skaber DTU og PF rammerne for et sjovt og hyggeligt gensyn ved DTU Alumni Fredagsbar fredag den 21. juni 2019 i S-huset på Lyngby Campus.

 

Programmet er helt enkelt:

19.30 Velkomstdrink

21.00-02.00 DJ og fest

Hvis du vil komme tidligere, er der mulighed for at gå i fredagsbaren – og du kan også fortsætte festen i kælderbaren efterfølgende.

 

Prisen for at deltage i DTU Alumni Fredagsbar er kun 60 kr., som inkluderer velkomstdrink og hjælper os med at dække udgifter til DJ og personale. Baren er åben hele aftenen for egen regning.

Klik her for at tilmelde dig

Det er en forudsætning for at deltage, at du er medlem af DTU’s alumnenetværk, DTU Alumni. Medlemskabet er gratis og uforpligtende og giver dig mulighed for at følge med i, hvad der sker på DTU og blive inviteret til relevante arrangementer og aktiviteter. Meld dig ind her: www.alumni.dtu.dk

Vi glæder os til at se dig!

B
edste hilsner fra DTU, PF og DTU Alumni Fredagsbarudvalget – Anne Sloth (Civilingeniør ’17) og Martin Carsten Nielsen (Bachelor ’17)

 

Bemærk: Tilmeldingen er bindende, og vi kan desværre ikke tilbyde at tilbagebetale de 60 kr., hvis du skulle blive forhindret i at deltage (det ville kræve for store administrationsudgifter).

Tidspunkt

fre 21 jun 19 19:00 -
lør 22 jun 19 2:00

Arrangør

DTU og PF

Kontaktperson

Hvor

DTU Lyngby Campus
S-Huset, Bygning 101A
Anker Engelunds Vej 1
2800 Kgs. Lyngby