Wind Energy Denmark 2018

torsdag 23 aug 18

Praktisk information

Dato: 30.-31. oktober 2018
Tid: 08.30-16.00/17.00
Sted: Skagen Blade Technology, Teknikervej 1, 8722 Hedensted
Pris: Billletter fra DKK 1.375,-
Deltagelse: Åben for alle
Sprog: Engelsk

Den danske og internationale vindindustri samles den 30.-31. oktober til Wind Energy Denmark 2018 for at debattere, samarbejde og fremvise fremtidens teknologier, produkter og løsninger inden for vind.

Vær med på Danmarks største og vigtigste vind-event, hvor industrien og forskningsverdenen samles, hvor onshore og offshore mødes og hvor vi gennem samarbejde, netværk og debat definerer fremtidens vindende teknologier og produkter. Skagen Blade Technology er vært, når de forventede 400 konferencedeltagere samles i produktionshallerne i Hedensted.

Teknologi, forskning og produktudvikling
Wind Energy Denmark er en to-dags konference og udstilling, der stiller skarpt på teknologi, forskning og produktudvikling inden for både onshore og offshore vind. Som deltager får du en unik indsigt og opdatering på emnerne:

  • Næste generation af vindteknologier
  • Industrialisering & standardisering
  • Elnettet, integration og infrastruktur
  • Drift og vedligehold

Eventet er din mulighed for tage del i workshops og paneldebatter om vindindustriens udvikling, udfordringer og muligheder sammen med de virksomheder, vidensinstitutioner og vindspecialster, der tegner fremtiden for den globale vindindustri - og som kan levere nye perspektiver og indsigt på en fremtidig grøn omstilling drevet af vind.

En række keynote talere vil dele deres viden og idéer om fremtidens vind, mens fremtidens talenter præsenterer idéer, der vil være med til at drive fremtidens forskning inden for vindenergi, teknologi og produktudvikling.

Tilmeld dig til Wind Energy Denmark her.