Tag til Online Åbent Hus og bliv klogere på DTU

mandag 07 jun 21

Kontakt

Christina Madvig Christensen
specialkonsulent, cand. scient.
AKM
45 25 78 31
DTU holder Online Åbent Hus tirsdag den 29. juni kl. 17.30 - 20.30.

Kender du et ungt menneske, der er interesseret i en uddannelse på DTU - men endnu ikke er sikker i sit studievalg? Så anbefal et besøg på Online Åbent Hus.

Online Åbent Hus byder på:
  • Introduktion til uddannelserne på DTU: Hør en studievejleder fortælle om hvad ingeniører laver og om opbygningen af uddannelserne på DTU.
  • Mød studerende og bliv klogere på uddannelser og studiemiljø: Studerende fra alle uddannelsesretninger vil fortælle og besvare spørgsmål om projekter, arbejdsform, dagligdag, studieliv og meget andet, der vil give dig en fornemmelse af atmosfæren på studiet.
  • Stil spørgsmål til studievejledningen: Studievejledningen tilbyder 1:1 vejledning til dig, der har spørgsmål om fx optagelse og regler.
  • Bliv klogere på dit studievalg: Hør studerende fra DTU fortælle om de overvejelser, de havde op til deres eget studievalg.
Tilmelding og mere info

Find program og tilmeldingsformular på aabenthus.dtu.dk. Unge med interesse for en uddannelse på DTU kan også forberede deres studievalg ved at se videoer, hvor studielederne præsenterer de 37 uddannelsesretninger på DTU, høre studerende fortælle om bl.a. projektarbejde og udlandsophold, og finde en masse anden information, der klæder den interesserede bedst muligt på til Online Åbent Hus.