Startdato
Slutdato
DTU har samlet alle dyrefaciliteter i et nyt center, Bio Facility, under DTU Fødevareinstituttet. Bio Facility åbner pr. 1. september 2019 og skal betjene hele universitetet...
86 danske ambassadører var 21. august på studietur til DTU for at blive klogere på de danske styrkepositioner på forsknings- og innovationsområdet.
Professor Anja Boisen fra DTU Sundhedsteknologi modtager ’Proof of Concept’-bevilling på 1,1 mio. kr. fra Det Europæiske Forskningsråd, ERC.
Selv små doser af et kemisk stof kan skade, når det optræder sammen med andre stoffer. Viden om cocktaileffekten er helt central, når lovgivere sætter grænseværdier for...
Hvidovre Hospitals forskningsenhed for MR-skanning vil takket være to studenterprojekter fremover kunne modtage billeder af leveren og hjernevæv i langt bedre opløsning...
As a relatively new department at DTU, the Department of Health Technology has an ambition to create and strengthen collaboration with stakeholders from academia, industry...
Fødevarer beriget med D-vitamin har i et studie fra DTU vist sig at være effektive til at undgå D-vitaminmangel blandt danske og pakistanske kvinder i vintermånederne...
DTU Fødevareinstituttet forebygger sygdom og fremmer sundhed, udvikler nye og bedre fødevarer til den voksende befolkning og skaber bæredygtige teknologiske løsninger...
Avancerede målinger i klimakamre skal give ny viden om menneskers emissioner og påvirkning af indeklima i bygninger.
Gennemsnitsdanskeren vil opnå en sundhedsmæssig gevinst ved at erstatte en del af det røde og forarbejdede kød i kosten med fisk, viser beregninger fra DTU Fødevareinstituttet...