02 JUL

DTU leverer bæredygtige løsninger til Indien

Fire dansk-indiske forskningsprojekter sætter fokus på klimavenlige løsninger.

Energi Miljø og forurening
27 JUN

Roskilde Festival bæredygtighedslaboratorium for studerende

For 10. gang bruger et hold DTU-studerende Roskilde Festival som et friluftslaboratorium til at afprøve nye teknologier, der kan gøre festivalen grønnere og endnu sjovere...

Elforsyning Energieffektivisering Vindenergi Innovation og produktudvikling Entreprenørskab Affaldshåndtering Bygningsdesign
27 MAJ

Svampebatterier skal lagre alternativ energi

Forskere fra DTU og Aalborg Universitet får donation fra Novo Nordisk Fonden til udvikling af biologisk nedbrydelige batterier.

Bioteknologi og biokemi Biologiske systemer Energilagring Elforsyning Solenergi Vindenergi Elektrokemi Klimatilpasning
11 APR

Grønne unge har et bud på en ny dansk klimapolitik

Ved hjælp af et energimodel-værktøj udviklet på DTU Management har Den Grønne Studenterbevægelse lavet sin egen ambitiøse klimaplan.

Energi Miljø og forurening
12 FEB

440.000 kr. til Junioringeniør på DTU

Med støtte fra Novo Nordisk Fonden tilbyder DTU Diplom talentudvikling til særligt udvalgte naturvidenskabs- og teknikinteresserede elever fra grundskolen.

Elektroteknologi Energi Materialer Miljø og forurening