Nyheder

VÆLG INTERVAL
RSS
2019
12 NOV

UVB-lamper i svinestalden giver kød med masser af D-vitamin

Kød fra svin, der får en daglig dosis UVB-lys i måneden før slagtning, indeholder op til 20 gange så meget D-vitamin som normalt, viser et studie fra DTU

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Innovation og produktudvikling
07 NOV

Elektronisk blindestok vinder innovationskonkurrence

En håndholdt navigations-stok til blinde fik hovedpræmien i DTU's innovationskonkurrence Open Innovation X.

Entreprenørskab Innovation og produktudvikling
29 OKT

Tang og mikroalger på menuen

For at kunne producere nok fødevarer til at brødføde jordens voksende befolkning i fremtiden ser DTU Fødevareinstituttet på det store potentiale i at udnytte havets ressourcer...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareteknologi Sundhedsfremmende stoffer Biologiske systemer Innovation og produktudvikling
23 OKT

Dialogværktøj for forældre vinder digital konkurrence

DTU giver førstepræmie på 100.000 kr. til studenter-udviklet digitalt dialogværktøj til nybagte forældre.

Entreprenørskab Innovation og produktudvikling Billedanalyse Dataanalyse Informationsteknologi
22 OKT

DTU åbner nyt laboratorium for digital udvikling

Digitale teknologier skal udvikles med afsæt i brugernes behov i hverdagen, siger leder af det nye DTU Skylab Digital, Ben Cahill.

Innovation og produktudvikling Entreprenørskab Robotteknik og automation
17 OKT

Øllens gyldne muligheder for bæredygtighed

DTU Bryghus brygger øl på nye måder til gavn for miljøet og har blandt andet fundet ud af, hvordan man kan springe maltprocessen over ved at tilsætte enzymer og dermed...

Fødevarer, fisk og landbrug Enzymer og proteiner Fødevareteknologi Innovation og produktudvikling
14 OKT

Students get huge workshop for prototyping and 3D printing

The inauguration of a new prototype lab in Ballerup gives DTU students 600 m2 of state-of-the-art experimental facilities and a playground for product development and prototype...

Innovation og produktudvikling
14 OKT

Studerende får kæmpe værksted til prototyping og 3D-print

Indvielsen af et nyt Prototypelaboratorium i Ballerup giver DTU's studerende 600 kvadratmeter state-of-the-art eksperimentarium, værksted og legeplads til produktudvikling...

Innovation og produktudvikling
22 AUG

Idé til grønt brændeovnsfilter modnes i samarbejde med DTU

Et lille sjællandsk firma får hjælp fra DTU til at videreudvikle og realisere en idé til et effektivt brændeovnsfilter.

Indeklima Luftforurening Innovation og produktudvikling
17 JUL

Ikke kun drøvtyggere kan spise græs

Juicen fra græs rummer protein, som i koncentreret form er en ny ingrediens med potentiale til at blive et vigtigt alternativ til de proteiner, der især kommer fra kød...

Fødevarer, fisk og landbrug Enzymer og proteiner Innovation og produktudvikling