07 NOV

Elektronisk blindestok vinder innovationskonkurrence

En håndholdt navigations-stok til blinde fik hovedpræmien i DTU's innovationskonkurrence Open Innovation X.

23 OKT

Dialogværktøj for forældre vinder digital konkurrence

DTU giver førstepræmie på 100.000 kr. til studenter-udviklet digitalt dialogværktøj til nybagte forældre.

Entreprenørskab Innovation og produktudvikling Billedanalyse Dataanalyse Informationsteknologi
22 OKT

DTU åbner nyt laboratorium for digital udvikling

Digitale teknologier skal udvikles med afsæt i brugernes behov i hverdagen, siger leder af det nye DTU Skylab Digital, Ben Cahill.

Innovation og produktudvikling Entreprenørskab Robotteknik og automation
27 JUN

Roskilde Festival bæredygtighedslaboratorium for studerende

For 10. gang bruger et hold DTU-studerende Roskilde Festival som et friluftslaboratorium til at afprøve nye teknologier, der kan gøre festivalen grønnere og endnu sjovere...

Elforsyning Energieffektivisering Vindenergi Innovation og produktudvikling Entreprenørskab Affaldshåndtering Bygningsdesign
25 MAR

Kinesisk kemigigant pumper penge i dansk biotek-startup

Kemivirksomheden Zhejiang NHU investerer 41 millioner kroner i dansk biotekfirma til udvikling af nye og billige biokemikalier.

Bioteknologi og biokemi Bakterier og mikroorganismer Entreprenørskab Innovation og produktudvikling
15 MAR

Studerende udvikler bæredygtige løsninger på Folkemødet

Studerende får 100.000 kr. i støtte til at udvikle og teste bæredygtige koncepter før og under Folkemødet 2019.

Foto: Mikal Schlosser
03 JUL

Lanterne-startup afprøver markedet på Roskilde Festival

DTU-studerende afprøver markedet for festival-lanternen GLØD, der snart kan være klar til at blive masseproduceret.

Elektronik Innovation og produktudvikling Entreprenørskab
10 APR

Ingeniørstuderende del af ambitiøs erhvervssatsning

En tilfældighed bragte Oliver i kontakt med udbrydere fra McKinsey. Hans ihærdighed gør, at han stadig er med i et potentielt businesseventyr.

Entreprenørskab Arbejdsmiljø
01 MAR

Analyse: DTU indgår flest samarbejdsaftaler med erhvervslivet

DI-Analyse viser stor fremgang i antallet af virksomheder som finder samarbejdet med DTU og øvrige universiteter ”meget godt” eller ”godt”