Nyheder

VÆLG INTERVAL
RSS
2019
29 OKT

Tang og mikroalger på menuen

For at kunne producere nok fødevarer til at brødføde jordens voksende befolkning i fremtiden ser DTU Fødevareinstituttet på det store potentiale i at udnytte havets ressourcer...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareteknologi Sundhedsfremmende stoffer Biologiske systemer Innovation og produktudvikling
17 OKT

Øllens gyldne muligheder for bæredygtighed

DTU Bryghus brygger øl på nye måder til gavn for miljøet og har blandt andet fundet ud af, hvordan man kan springe maltprocessen over ved at tilsætte enzymer og dermed...

Fødevarer, fisk og landbrug Enzymer og proteiner Fødevareteknologi Innovation og produktudvikling
17 JUL

Ikke kun drøvtyggere kan spise græs

Juicen fra græs rummer protein, som i koncentreret form er en ny ingrediens med potentiale til at blive et vigtigt alternativ til de proteiner, der især kommer fra kød...

Fødevarer, fisk og landbrug Enzymer og proteiner Innovation og produktudvikling
25 MAR

Kinesisk kemigigant pumper penge i dansk biotek-startup

Kemivirksomheden Zhejiang NHU investerer 41 millioner kroner i dansk biotekfirma til udvikling af nye og billige biokemikalier.

Bioteknologi og biokemi Bakterier og mikroorganismer Entreprenørskab Innovation og produktudvikling