Nyheder

VÆLG INTERVAL
RSS
2019
29 OKT

Tang og mikroalger på menuen

For at kunne producere nok fødevarer til at brødføde jordens voksende befolkning i fremtiden ser DTU Fødevareinstituttet på det store potentiale i at udnytte havets ressourcer...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareteknologi Sundhedsfremmende stoffer Biologiske systemer Innovation og produktudvikling
02 SEP

Bio Facility samler DTU’s dyrefaciliteter

DTU har samlet alle dyrefaciliteter i et nyt center, Bio Facility, under DTU Fødevareinstituttet. Bio Facility åbner pr. 1. september 2019 og skal betjene hele universitetet...

Fødevarer, fisk og landbrug Biologiske systemer Sundhed og sygdomme
10 APR

Kostråd afhænger af tarmbakterier og genetik

Kostråd bør være mere personlige og baseret på viden om sammensætningen af den enkeltes tarmbakterier, siger nyudnævnt DTU-professor Susanne Brix Pedersen.

Bioteknologi og biokemi Bakterier og mikroorganismer Biologiske systemer Gener og genomer Ernæring og kostvaner Sundhedsfremmende stoffer