Nyhedsartikler

VÆLG INTERVAL
RSS
2019
18 NOV

Potentielt vitamin og Alzheimers-lægemiddel produceret i gær

Forskere har nu vist, at de kan producere ergothioneine i bagergær. Ergothioneine er en vigtig forbindelse, der sandsynligvis kan udsætte frembrud af sygdomme...

Emner Bakterier og mikroorganismer Celler Enzymer og proteiner Fermentering Gener og genomer Syntetisk biologi Sundhedsfremmende stoffer
Image: Colourbox.dk
17 OKT

Øllens gyldne muligheder for bæredygtighed

DTU Bryghus brygger øl på nye måder til gavn for miljøet og har blandt andet fundet ud af, hvordan man kan springe maltprocessen over ved at tils...

Fødevarer, fisk og landbrug Enzymer og proteiner Fødevareteknologi Innovation og produktudvikling
Photo: Colourbox.dk
17 JUL

Ikke kun drøvtyggere kan spise græs

Juicen fra græs rummer protein, som i koncentreret form er en ny ingrediens med potentiale til at blive et vigtigt alternativ til de proteiner, der især kommer...

Fødevarer, fisk og landbrug Enzymer og proteiner Innovation og produktudvikling