Nyheder

Vælg nyhedstype

Filtrer på emne

VÆLG INTERVAL
RSS
2019
12 DEC

H.C. Ørsted fejres over hele landet

I 2020 fejres 200-året for H.C. Ørsteds opdagelse af elektromagnetismen med en lang række begivenheder.

09 DEC

Seminar om kemi i fødevarer

Kom til seminar den 15. januar 2020 og hør om ny viden og nye metoder, som kan forbedre den kemiske fødevaresikkerhed. Forskere fra DTU Fødevareinstituttet præsenterer...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed Sundhed og sygdomme
06 DEC

Startskud for udvikling af teknologi for alle

Mere end 100 studerende, tidlige startups og medlemmer fra Danske Handicaporganisationer deltog i kickoff-event for projektet ´Technology leaving no one behind´

06 DEC

103 millioner baner vejen til fremtidens fødevareforskning

DTU skal sammen med andre parter skabe et fælles højteknologisk laboratoriecenter, FOODHAY, der skal udvikle sundere og mere bæredygtige fødevarer og mindske madspild.

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed Fødevareteknologi
06 DEC

Anders Bjarklev genansættes som rektor for DTU

DTU’s bestyrelse har besluttet at ansætte rektor, professor, dr. techn. Anders Overgaard Bjarklev i en ny periode som rektor for DTU pr. 1. november 2020.

06 DEC

Vær modig og grib mulighederne

Råd fra erfarne alumner til nye ingeniører og billeder fra efterårets dimittendreceptioner, hvor mere end 500 nye diplom- og civilingeniører blev fejret.

05 DEC

Nanodesignede ingredienser med forbedrede egenskaber

DTU Fødevareinstituttet udnytter kulhydrater, proteiner og lipider til at udvikle naturlige såkaldte nanomikrostrukturerede ingredienser, som fødevareindustrien kan bruge...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Fødevareteknologi
04 DEC

I januar er flere ph.d.-studerende parat til at tage på besøg på landets gymnasier

DTU’s nye besøgsordning giver faglig inspiration og nye vinkler på uddannelsesvalg. Snart er et nyt hold ph.d.-studerende klar til at rejse rundt på landets gymnasier...

04 DEC

Fortsat godt styr på pesticidrester i vores fødevarer

Af de 2.121 fødevareprøver, som den danske pesticidkontrol har undersøgt i 2018, er seks prøver, der overskrider de gældende grænseværdier, vurderet at kunne udgøre en...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed
03 DEC

Ansøgning om optag på DTU’s kandidatuddannelser efteråret 2020 er åben

Kender du nogen, som er interesseret i at tage en kandidatuddannelse på DTU i 2020?