Dimittendreceptioner

På DTU er vi stolte af vores dimittender, og vi fejrer afslutningen af uddannelsen ved festlige receptioner for alle nye dimittender to gange om året.

Kommende dimittendreceptioner

Diplomingeniører: Tirsdag den 14. november 2023 (arrangementet holdes på dansk)

Civilingeniører: Onsdag den 15. november 2023 (arrangementet holdes på engelsk)

Disse dimittendreceptioner er for dimittender, som har afsluttet deres uddannelse i perioden 1/4 2023 - 30/9 2023 (afslutningsdatoer registreret af studieadministrationen).

 

Praktiske oplysninger/Spørgsmål og svar


Hvornår får jeg mit eksamensbevis/diplom?
Studieadministrationen sender dit officielle eksamensbevis/diplom til dig, men der kan gå nogle måneder fra afslutningen af din uddannelse. Hvis du har spørgsmål om dit eksamensbevis, beder vi dig kontakte studieadministrationen: studadm@adm.dtu.dk.

Hvornår får jeg min invitation?
Vi sender personlige invitationer til alle relevante dimittender til den e-mail, som vi har registreret ca. 5 uger før dimittendreceptionen. Hvis du vil være sikker på at få din invitation, så registrer dig som medlem af DTU Alumni og sørg for, at vi har din e-mailadresse (helst ikke din studerende-mail, men gerne en e-mail, vi også kan kontakte dig på fremover). 

Kan jeg deltage i en anden dimittendreception tidligere eller senere?
Af praktiske og logistiske grunde kan DTU desværre ikke tilbyde dig at deltage i en anden dimittendreception, end den, du bliver inviteret til. Der bliver typisk inviteret omkring 400 dimittender til hver dimittendreception.

Hvordan tilmelder jeg mig?
Du tilmelder dig til dimittendreceptionen via linket i din personlige invitation. 

Hvor foregår arrangementet, og hvordan er programmet?
Arrangementet foregår i bygning 101 på DTU Lyngby campus.

Først vil der være en officiel ceremoni i sportshallen med taler og præsentationer af alle tilmeldte dimittender, som varer ca. 1 time. Du vil komme til at sidde sammen med dine gæster i et område for din studieretning.

Efterfølgende vil der være en uformel fejring opdelt efter studieretninger og sammen med studieledere, som varer ½-1 time. Her serveres et glas bobler (med eller uden alkohol).

Hvad er påklædningen?
Du bestemmer selv, hvad du tager på. De fleste tager pænt, men afslappet tøj på.

Hvem tager jeg med til receptionen?
Alle tilmeldte dimittender kan medbringe op til 3 gæster.

De fleste, der har gæster med, kommer med deres forældre, kæreste eller anden familie; men nære venner er også velkomne.

Familie og venner vil også kunne se med via live-streaming (se link nedenfor).

Hvor kan jeg parkere?
Der er parkeringspladser foran bygning 101 langs Anker Engelunds Vej og på Studentertorvet bagved. Se kort.

Se kort over trafikomlægninger i forbindelse med letbane-byggeri

Bliver der taget billede af dimittenderne?
Ja, alle dimittender bliver fotograferet. Billederne vil blive offentliggjort på Flickr (til download i høj opløsning) samt på DTU Alumnis Facebook-side i løbet af 1-2 uger. Alle tilmeldte dimittender får direkte besked via mail, når billederne er tilgængelige.

Bliver receptionen live-streamet?
Hvis du ikke har mulighed for at deltage personligt, eller hvis du kender flere, som gerne vil se med, bliver den officielle ceremoni live-streamet.

Hvad hvis jeg bliver syg eller forhindret?
Hvis du bliver syg eller forhindret, har du stadig mulighed for at følge dimittendreceptionen via live-streaming.

Jeg afslutter min uddannelse 1/10 2023 eller senere - hvornår bliver jeg inviteret til dimittendreception?
Du vil blive inviteret til dimittendreception i juni 2024. Datoerne er endnu ikke fastlagt og vil blive offentliggjort i foråret 2024.