Dimittendreceptioner

Information about Graduation Ceremonies in English

På DTU er vi stolte af vores dimittender, og vi fejrer afslutningen af uddannelsen ved festlige receptioner for alle nye dimittender to gange om året.

Hvis du vil være sikker på at få din invitation, så registrer dig som medlem af DTU Alumni og sørg for, at vi har din e-mailadresse (helst ikke din studerende-mail, men gerne en e-mail, vi også kan kontakte dig på fremover).

Dimittendreceptioner 2021


Diplomingeniører: Onsdag den 18. august

Civilingeniører: Torsdag den 19. august

Disse dimittendreceptioner er for dimittender, som har afsluttet deres uddannelse i perioden 1/10 2020 - 31/5 2021.

Vi bestræber os på at holde dimittendreceptionerne på campus og arbejder lige nu på at fastlægge en form, som sikrer, at fejringerne overholder alle forventede covid-19-restriktioner.

Praktiske oplysninger/Spørgsmål og svar


Hvornår får jeg mit eksamensbevis/diplom?
Studieadministrationen sender dit eksamensbevis til dig med posten, men der kan gå nogle måneder. Hvis du har spørgsmål om dit eksamensbevis, beder vi dig kontakte studieadministrationen: studadm@adm.dtu.dk. Ved dimittendreceptionen får du desuden et lykønskningsdiplom, som du for eksempel kan indramme og hænge på væggen.

Hvornår får jeg min invitation?
Personlige invitationer bliver sendt ca. 6 uger før dimittendreceptionerne til alle relevante dimittender fra DTU Alumni til den e-mail, som DTU Alumni har registreret.

Hvordan melder jeg mig til?
Tilmelding til dimittendreceptionen sker gennem det link, som du får i din personlige invitation. Hvis du mod forventning ikke får en invitation, beder vi dig kontakte alumni@dtu.dk.

Hvorfor skal jeg indregistreres, når jeg ankommer til dimittendreceptionen?
Dimittendreceptionerne er velbesøgte, og dekanen skal derfor overrække hundredvis af lykønskningsdiplomer på meget kort tid. Indregistreringen gør det muligt for os at sikre, at alle fremmødte bliver kaldt op på scenen, og vi kan undgå at vente på dimittender, der ikke er mødt op. HUSK: Medbring din billet og dit studiekort for at lette registreringen, når du ankommer. Du modtager din billet med e-mail lige efter din tilmelding, og du kan også finde den i appen DTU Events, som du kan downloade i både Google Play og App Store.

Hvordan registrerer jeg mig?
Du bliver registreret via din billet og dit studienummer. Derfor er det vigtigt, at du medbringer både din billet og dit studiekort.

Hvad er påklædningen?
Du bestemmer selv, hvad du tager på. De fleste tager pænt, men afslappet tøj på.

Hvem tager jeg med til receptionen?
De fleste, der har gæster med, kommer med deres forældre, kæreste eller anden familie; men nære venner er også velkomne. Du kan dog højst invitere 3 gæster.

Hvor kan jeg parkere?
Der er parkeringspladser foran bygning 101 langs Anker Engelunds Vej og på Studentertorvet bagved. Se kort.

Bliver der taget billede af dimittenderne?
Ja, alle dimittender bliver fotograferet. Billederne vil blive offentliggjort på Flickr (til download i høj opløsning) samt på DTU Alumnis Facebook-side i løbet af 1-2 uger.

Bliver receptionen live-streamet?
Ja, dine venner og din familie vil kunne følge med via dette link: https://video.dtu.dk/category/Live%3EDTU+Event+Channel+1/ (DTU Event Channel 1)

Hvad hvis jeg bliver syg eller forhindret?
Hvis du bliver syg eller forhindret, må du meget gerne meddele os det på alumni@dtu.dk.

Jeg afslutter min uddannelse 1/6 2021 eller senere - hvornår bliver jeg inviteret til dimittendreception?
Du vil blive inviteret til dimittendreception i november 2021. Datoerne er endnu ikke fastlagt.

 

Billeder fra dimittendreceptioner

Dimitendreception forår 2017

Dimittendreception for Diplomingeniører - eksempel

Dimittendreception for Civilingeniører - eksempel

Er du med?

DTU - Indgang

DTU’s alumnenetværk er for alle, der har en uddannelse fra DTU (Danmarks Tekniske Universitet).

Internationale udvekslingsstuderende såvel som medarbejdere, der har været ansat på DTU i mere end tre år, er også velkomne.

Det er gratis at være medlem.

Bliv medlem

Opdater din profil