dimittendrecpetion ikon

Dimittendreceptioner

Information about Graduation Ceremonies in English

På DTU er vi stolte af vores dimittender, og vi fejrer afslutningen af uddannelsen ved festlige receptioner for alle nye dimittender to gange om året i juni og november.

Vi sender invitationer ud fra ca. 1½ måned før receptionen til dem, der har afsluttet deres uddannelse. Hvis du vil være sikker på at få din invitation, så registrer dig som medlem af DTU Alumni og sørg for, at vi har din e-mailadresse (ikke din studerende-mail, men en e-mail, vi også kan kontakte dig på fremover).

Næste dimittendreceptioner


Sommer 2020 (for alle dimitteret 1/11 2019-30/4 2020):

Civilingeniører 22. juni kl. 16.00

Diplomingeniører 23. juni kl. 16.00

Tilmeldingen åbner i maj 2020.

Praktiske oplysninger/Spørgsmål og svar


Jeg har ikke fået nogen invitation - hvad gør jeg?

Har du afsluttet din uddannelse? Vi sender først en invitation til dig, når dine sidste eksamensresultater er registreret. Hvis du har fået dit eksamensbevis, men ikke har fået nogen invitation til dimittendreception, beder vi dig kontakte os: 
alumni@dtu.dk eller telefon 45 25 11 11.

Hvordan melder jeg mig til?
Du tilmelder dig ved at udfylde tilmeldingsformularen for arrangementet (se ovenfor).

Hvorfor skal jeg indregistreres, når jeg ankommer til dimittendreceptionen?
Dimittendreceptionerne er velbesøgte, og dekanen skal derfor overrække hundredvis af lykønskningsdiplomer på meget kort tid. Indregistreringen gør det muligt for os at sikre, at alle fremmødte bliver kaldt op på scenen, og vi kan undgå at vente på dimittender, der ikke er mødt op. HUSK: Medbring din billet og dit studiekort for at lette registreringen, når du ankommer. Du modtager din billet med e-mail lige efter din tilmelding, og du kan også finde den i appen DTU Events, som du kan downloade i både Google Play og App Store.

Hvordan registrerer jeg mig?
Du bliver registreret via din billet og dit studienummer. Derfor er det vigtigt, at du medbringer både din billet og dit studiekort.

Får jeg først mit diplom til dimittendreceptionen?
Nej, dit rigtige diplom modtager du, når du har afsluttet din uddannelse. Det diplom, du modtager ved dimittendreceptionen, er et lykønskningsdiplom, som du f.eks. kan sætte i en ramme og hænge op.

Bliver der taget billede af dimittenderne?
Ja, alle dimittender bliver fotograferet. Billederne vil blive offentliggjort på Flickr (til download i høj opløsning) samt på DTU Alumnis Facebook-side i løbet af 1-2 uger.

Hvad er påklædningen?
Du bestemmer selv, hvad du tager på. De fleste tager pænt, men afslappet tøj på.

Hvem tager jeg med til receptionen?
De fleste, der har gæster med, kommer med deres forældre, kæreste eller anden familie; men nære venner er også velkomne. Du kan dog højst invitere 3 gæster.

Hvor kan jeg parkere?
Der er parkeringspladser foran bygning 101 langs Anker Engelunds Vej og på Studentertorvet bagved. Se kort.

Hvad hvis jeg bliver syg eller forhindret?
Hvis du bliver syg eller forhindret på dagen, må du meget gerne meddele os det på alumni@dtu.dk. Så sender vi dig efterfølgende dit lykønskningsdiplom med posten.

Bliver receptionen live-streamet?
Ja, dine venner og din familie vil kunne følge med via dette link: https://video.dtu.dk/category/Live>DTU+Event+Channel+1/ (DTU Event Channel 1)

Næste dimittendreceptioner

Sommer 2020:

Civilingeniører 22. juni

Diplomingeniører 23. juni

Billeder fra dimittendreceptioner

Dimitendreception forår 2017

Dimittendreception for Diplomingeniører - eksempel

Dimittendreception for Civilingeniører - eksempel

Er du med?

DTU - Indgang

DTU’s alumnenetværk er for alle, der har en uddannelse fra Danmarks Tekniske Universitet, DTU.

Internationale udvekslingsstuderende såvel som medarbejdere, der har været ansat på DTU i mere end tre år, er også velkomne.

Det er gratis at være medlem.

Bliv medlem

Opdater din profil